Blog

Zaterdag 10 maart was het dan zover..
De opening van mijn vernieuwde salon. Klanten, familie en vrienden konden onder het genot van een hapje en drankje mijn vernieuwde schoonheidssalon bewonderen. Het was een hele geslaagde ochtend en het eindresultaat is dan ook echt een plaatje geworden al zeg ik het zelf.

Tevens was ook de lancering van mijn eigen beauty lijn! Ik heb lang gezocht naar een lijn producten die goed past bij mij en mijn salon, maar daar kwam ik maar niet uit. Toen ben ik samen met  mijn man gaan zoeken naar een oplossing en al snel kwamen we met het idee een eigen beauty lijn op te zetten. Dit heeft ontzettend veel werk en tijd gekost om het allemaal precies te krijgen zoals ik wilde. We hebben in eerste instantie twee producten in de lijn: Een cleanser en crème die beiden geschikt zijn voor alle huidtypen.

De cleanser is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zoals banaan en amandelolie, Het is een milde reiniging die diep doordringt in de huid en zo de huid optimaal voedt. De lifting cream bevat bijvoorbeeld hyaluronzuur wat de huid flinke versteviging geeft. Ook is het heel belangrijk om vroeg te beginnen als je het verouderingsproces iets tegen wil gaan.

Zelf ben ik bijna 23 en ja dan merk je ook al dat de eerste rimpels in beeld komen. Het hele “verouderen” kunnen we natuurlijk niet tegen houden, maar we kunnen wel zo lang nodig de huid een handje helpen door te verstevigen met een goede crème, twee maal daags de huid reinigen met een reiniging die vooral natuurlijke ingrediënten bevat, make-up altijd verwijderen, genoeg water drinken en ga zo maar door. Mijn producten zijn uiteraard lang getest door verschillende leeftijden en deze waren allemaal heel tevreden.

Voor in de toekomst zou ik graag meerdere producten aan mijn lijn willen toevoegen zoals bijvoorbeeld een peeling en een masker. De cleanser verkoop ik in mijn salon voor €19,99 en de lifting cream voor €29,99. Mocht je twijfelen of het ook iets voor jou is, ik verkoop ook setjes mini’s voor €4,99 deze zijn tijdelijk alleen nu verkrijgbaar op=op.

 

 De winterperiode staat weer voor de deur..

En dat betekent extra aandacht voor uw huid!

De huid heeft veel te verduren in de winter, en droogt dus ook sneller uit..

Maar ook de stofwisseling is anders, de huid is minder 'schoon' in deze periode.

Daarom is het belangrijk om ons belangrijkste en tevens grootste orgaan de aandacht te geven die het verdiend.